Rekomandohet mbikqyrje nga prindërit

Serite e besimit heroik

Vuajtja në emër të Krishtit po ndodh në mbarë botën dhe ne kemi përgjegjësinë të lutemi dhe mbështesim motrat dhe vëllezërit në këto vende të ndikuara. Në këta 8 filma të shkurtër nga Zëri i Martirëve, ndjekës të persekutuar të Krishtit përgjatë këtyre tre kontinenteve, ndajnë historitë e tyre të shpresës dhe besimit në mes të vuajtjeve të tmerrshme. Besimi i tyre i palëkundshëm dhe falja përballë torturuesve të tyre, na kujtojnë sa zemër të madhe kanë këta vëllezër dhe motra në të mbarë botën.