Rekomandohet mbikqyrje nga prindërit

Historia e Aleksit

Serite e besimit heroik

Një kolumbian qe i shpëtoi një masakre brutale nga terroristët e FARC dhe udhëtimi i tij për të falur me dashurinë e Jezusit, ata që donin ta vrisnin.